Fõmenü

Címlap
Szerzõi jog
2007. május 29.
Szerzõi jogi kérdések 

A Földhivatali Portálon közzétett információk a forrás megjelölésével felhasználhatók.

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Földmûvelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Földügyi ésTérinformatikai Fõosztálya (FVM FTF) elõzetes, írásbeli engedélyével használható fel.

A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló (1986: II. tv.), a Büntetõ Törvénykönyvrõl szóló (1978: IV. tv.), a Polgári Törvénykönyvrõl szóló (1957: IV. tv.), valamint a Szerzõi jogról szóló (1999: LXXVI. tv.) törvények megfelelõ paragrafusainak. Az FVM FTF  engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Elõzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetõk el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérõ célra.

A honlap tartalmának szerzõi joga (különös tekintettel a fényképekre) az FVM FTF-et illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzõi joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.

Az FVM FTF a Földhivatali Portálon nem helyez el semmilyen üzleti jellegû reklámanyagot, hirdetést, kizárólag a köz- és a nonprofit szféra közérdekû híreit, információit teszi közzé.

A WWW szolgáltatásainkról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetõk más online szolgáltatásokban. Mindemellett az FVM FTF fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezésérõl, illetve a honlapunkon történõ megjelentetési igényrõl a 301-4689 faxszámon vagy a FoldugyiFo@fvm.hu e-mail címen kérünk bejelentést. Ugyanitt kaphat tájékoztatást honlapunk anyagainak felhasználásával kapcsolatban is. Kérjük, hogy a levélben nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát írja le.

A honlap szerkesztõi mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelõsséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

 

Társoldalak

Kormányportál
Agrárminisztérium
Lechner Tudásközpont
NKP Nonprofit Kft
MePAR
GNSSNET

Advertisement


   
AdatvédelemGYIKImpresszumSzerzõi jogKapcsolatTechnikai információk
   
© 2007-2019 AM FTF